Πορτογαλία

Περέιρα: «Δουλέψαμε σκληρά, αλλά…»

Απογοητευμένος από τη νέα γκέλα της Πόρτο εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα μετά την «λευκή» ισοπαλία () στην έδρα της Ολιανένσε, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν για το «τρίποντο», όμως οι γηπεδούχοι είχαν κλειστεί στα καρέ τους και ήταν δύσκολο να βρεθούν κενοί χώροι.

Απογοητευμένος από τη νέα γκέλα της Πόρτο εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Ολιανένσε, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν για το «τρίποντο», όμως οι γηπεδούχοι είχαν κλειστεί στα καρέ τους και ήταν δύσκολο να βρεθούν κενοί χώροι.

«Δεν ήταν αναμενόμενο. Δουλέψαμε σκληρά στο παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δοκιμάσαμε διάφορους τρόπους, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αλλά η Ολανένσε έπαιζε με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Χάσαμε ένα πέναλτι και νομίζω ότι η Ολανένσε θα έπρεπε να έπαιζε με 10 παίκτες μετά από εκείνη τη φάση. Κάναμε τα πάντα για τη νίκη, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν δυνατό», τόνισε ο Περέιρα.

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η Μπενφίκα να προσπεράσει στη βαθμολογία την ομάδα του: «Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και θα δείτε και τα αποτελέσματα αύριο (σ.σ. σήμερα)».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x