Επικαιρότητα

Σαμαράς: «Αν παραιτηθεί, όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

«Όσο δεν παραιτείται ο κ.Παπανδρέου εμποδίζει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Αν παραιτηθεί όλα θα πάρουν το δρόμο τους», είπε ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά από την συνάντηση διάρκειας 17 λεπτών που είχε με τον Κάρολο Παπούλια. Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει τις εξελίξεις…

«Όσο δεν παραιτείται ο κ.Παπανδρέου εμποδίζει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Αν παραιτηθεί εγώ είμαι πρόθυμος να βοηθήσω. Αν παραιτηθεί όλα θα πάρουν το δρόμο τους», είπε ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά από την συνάντηση διάρκειας 17 λεπτών που είχε με τον Κάρολο Παπούλια.

Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει τις εξελίξεις…

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε…

«Αντιλαμβάνονται την αγωνία του ελληνικού λαού, κ.Πρόεδρε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης προς τα «έξω» και ένα μήνυμα σταθερότητας και ομαλότητας προς τα «μέσα»», ήταν τα λόγια του κ.Αντώνη Σαμαρά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«κ.Πρόεδρε είπατε τα λόγια που ήθελα να πω κι εγώ. Ελπίζουμε ότι θα τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι να δώσουμε μια λύση στο μεγάλο ερώτημα του ελληνικού λαού», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Το ότι ο κ.Παπανδρέου δεν αποφασίζει τι θα κάνει, εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση. Όσο ο κ.Παπανδρέου δεν παραιτείται, μπλοκάρει και τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Εγώ είμαι εδώ, διαθέσιμος να βοηθήσω. Αν παραιτηθεί όλα θα πάρουν το δρόμο τους», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x