Πορτογαλία

Μένει ο ένας, φεύγει ο άλλος

Μείνε εσύ… φύγε εσύ. Πρόταση ανανέωσης στον Πάμπλο Αϊμάρ προτίθεται να καταθέσει η Μπενφίκα εντός των προσεχών ημερών, σύμφωνα με την «record». Αντίθετα, προς την έξοδο από τους «Αετούς» της Λισαβόνας βρίσκεται ο Χαβιέ Σαβιόλα, στον οποίο αναμένεται να μπει «πωλητήριο».

Μείνε εσύ… φύγε εσύ.

Πρόταση ανανέωσης στον Πάμπλο Αϊμάρ προτίθεται να καταθέσει η Μπενφίκα εντός των προσεχών ημερών, σύμφωνα με την «record».

Αντίθετα, προς την έξοδο από τους «Αετούς» της Λισαβόνας βρίσκεται ο Χαβιέ Σαβιόλα, στον οποίο αναμένεται να μπει «πωλητήριο».

Το συμβόλαιο του «Mago» με την Μπενφίκα λήγει στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, η διοίκηση των «Αετών» της Λισαβόνας είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη με τις εμφανίσεις του και γι' αυτό αναμένεται να του κάνει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, κατά ένα χρόνο.

Σε αντίθετη μοίρα, από αυτή του 32χρονου μεσοεπιθετικού, είναι ο συμπαίκτης του, Χαβιέ Σαβιόλα. Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, λήγει τον προσεχή Ιούνιο και έχει οψιόν για ακόμη ένα χρόνο. Αλλά η Μπενφίκα δεν είναι διατεθειμένη να την ενεργοποιήσει, ενώ προτίθεται να τον παραχωρήσει ακόμα και τον Ιανουάριο, εάν βρεθεί σύλλογος που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x