Ιταλία

«Φουλάρει» για Λόπες η Ρόμα

Η Ρόμα είναι κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Νικολάς Λόπες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Όπως δήλωσε ο Κλαούντιο Φενούτσι στο tuttomercatoweb, οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Νασιονάλ για να πάρουν τον 18χρονο επιθετικό.

Η Ρόμα κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Νικολάς Λόπες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Όπως δήλωσε ο Κλαούντιο Φενούτσι στο tuttomercatoweb, οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Νασιονάλ για να πάρουν τον 18χρονο επιθετικό.

«Διαπραγματευόμαστε για τον Νίκολας Λόπες, ωστόσο υπάρχουν ρήτρες τις οποίες συζητάμε. Δουλεύουμε πάνω στην μετεγγραφή και πιέζουμε για μια συμφωνία. Σύντομα θα συναντηθούμε με τον ίδιο τον Λόπεζ και τους εκπρόσωπους του, ώστε να συμφωνήσουμε και μαζί του», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.

Εκτός της Ρόμα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λόπες έχουν εκδηλώσει η Παλέρμο και η Ουντινέζε, ενώ από την Αγγλία τον παίκτη παρακολουθεί η Νιούκαστλ.

Ο 18χρονος επιθετικός έχει παίξει σε 6 ματς και έχει πετύχει 3 γκολ στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Νασιονάλ από την Ουρουγουάη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x