Stoiximan Super League

«Έτσι και στο Φάληρο»

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη νέα νίκη στο πρωτάθλημα, με 3-2 επί της ΑΕΚ. «Πάμε για νίκη με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Είμαστε καλύτεροι», έλεγαν οι «πράσινοι» μετά τον αγώνα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου. Τα συν και τα πλην της διακοπής του πρωταθλήματος. Ανησυχία για Σιμάο. Εξελίξεις με πρίγκιπα.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη νέα νίκη στο πρωτάθλημα, με 3-2 επί της ΑΕΚ. Τα δύο γκολ που δέχτηκαν στο φινάλε οι «πράσινοι» και μετέτρεψαν σε αγωνιώδη τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν ήταν ικανά για να κοπάσουν τους πανηγυρισμούς και η όρεξη άνοιξε ακόμη περισσότερο για νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» στο μεγάλο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου.

«Είμαστε καλύτεροι. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, μπορούμε να νικήσουμε και στο Φάληρο», έλεγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν αρκούνται στη… συντήρηση της διαφοράς με ισοπαλία στο ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά στοχεύουν στη νίκη που θα τους φέρει στο +5 από τους «ερυθρόλευκους».

Τα καλά και τα κακά της διακοπής

Μέχρι το ντέρμπι μεσολαβούν δώδεκα ημέρες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Μία διακοπή που μάλλον δεν αρέσει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς η ομάδα του είχε βρει εξαιρετικό ρυθμό από την προηγούμενη φορά που υπήρχε παύση στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Ο Πορτογάλος προπονητής ελπίζει το διάστημα που ακολουθεί μέχρι το επόμενο Σάββατο να μη βγάλει το.. πράσινο τρένο από τις ράγες του. Επειδή όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού, η διακοπή προσφέρει τη δυνατότητα στους Βύντρα και Ρούντολφ να αποθεραπευτούν και εκτιμάται πως αμφότεροι θα είναι πανέτοιμοι μέχρι το επόμενο Σάββατο. Αντίθετα, δεν προλαβαίνει ο Τοτσέ.

Από τις προπονήσεις της ομάδας τις επόμενες ημέρες θα απουσιάσουν οι διεθνείς Καπίνο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Εθνική Ανδρών), Σιμάο (Μοζαμβίκη), Καντέ (Μάλι) και Λαγός (Ελπίδες). Για τον Σιμάο υπάρχει ανησυχία, καθώς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στις 15 Νοεμβρίου και θα βρίσκεται στη βάση του στις 17 του μήνα, προπαραμονή του ντέρμπι.

Εξελίξεις με πρίγκιπα

Σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος του Αλ Σαούντ, Παναγιώτης Πετρόπουλος, και ο οικονομικός σύμβουλός του θα συναντηθούν με τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία του «τριφυλλιού». Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να υπογραφούν όλα τα στοιχεία για την παράδοση-παραλαβή και από την Τρίτη θα αρχίσει ο έλεγχος της ΠΑΕ μαζί με τη ΓΗΠΕΛ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x