Ισπανία

Ρονάλντο: «Σημασία έχει η νίκη της Ρεάλ…» (video)

Προσγειωμένος παρά το χατ τρικ που σημείωσε στη χθεσινή εμφατική νίκη () της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Οσασούνα εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως για εκείνον δεν έχουν σημασία οι ατομικές διακρίσεις, αλλά η «βασίλισσα» να κάνει συνεχώς βήματα προόδου.

Προσγειωμένος παρά το χατ τρικ που σημείωσε στη χθεσινή εμφατική νίκη (7-1) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Οσασούνα εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως για εκείνον δεν έχουν σημασία οι ατομικές διακρίσεις, αλλά η «βασίλισσα» να κάνει συνεχώς βήματα προόδου.

«Ξέραμε ότι η Οσασούνα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και είναι σημαντική η νίκη σήμερα. Παρότι παίζαμε αρκετά νωρίς, είχαμε καλό ξεκίνημα στον αγώνα, πετύχαμε αρκετά γκολ και παίξαμε καλά στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός πως σκοράραμε, αλλά εκείνο που μετράει είναι η νίκη της ομάδας. Ήμασταν το φαβορί επειδή παίζαμε στην έδρα μας και ξέραμε ότι αν σκοράραμε πρώτοι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x