Stoiximan Super League

Ρούντολφ: «Σε λίγες μέρες επιστρέφω»

Πως και πως περιμένει την επιστροφή του ο Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο Ούγγρος επιθετικός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο «facebook», αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και στην κατάσταση του ποδιού του, η οποία καλυτερεύει μέρα με τη μέρα.

Πως και πως περιμένει την επιστροφή του ο Ρούντολφ Γκέργκελι.

Ο Ούγγρος επιθετικός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο «facebook», αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και στην κατάσταση του ποδιού του, η οποία καλυτερεύει μέρα με τη μέρα.

«Αν και είχαμε αποκτήσει προβάδισμα τριών τερμάτων, στο φινάλε αγχωθήκαμε. Η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 89ο λεπτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή και στο +2», ήταν η κριτική και η άποψη του Ρούντολφ, για το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ με 3-2.

Στη συνέχεια, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» ανέλυσε την πορεία του τραυματισμού του, αλλά και τον… πόθο του να επιστρέψει γρήγορα στα παιχνίδια. «Είμαι στεναχωρημένος που ακόμη δεν μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Η κατάσταση του ποδιού μου καθημερινά βελτιώνεται και έχω ήδη ξεκινήσει τρέξιμο με την ελπίδα σε λίγες μέρες να μπορώ να συμμετέχω στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x