Μουντιάλ

«Πρώτο και τελευταίο ματς στο Αζτέκα»: Ο Οτσόα έγραψε τον επίλογο όπως ακριβώς τον ήθελε!

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έδειξε πως αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, το έκανε στο 6ο Μουντιάλ που κατάφερε να βρεθεί και πλέον βγάζει οριστικά τα γάντια του!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έστω και για μερικά λεπτά, πήρε χρόνο συμμετοχής στην άνετη νίκη (3-0) των Μεξικανών – που έγραψαν ιστορία φέτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το απόλυτο στη φάση των ομίλων – απέναντι στην Τσεχία.

Αν και δεν πήρε φανέλα βασικού ούτε στο τελευταίο παιχνίδι του γκρουπ για την ομάδα του, παρά την δεδομένη πρόκριση, ο Οτσόα έγραψε την ιστορία της συμμετοχής του στο 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του.

Ο κόσμος φώναζε τ’ όνομά του, εκείνος συγκινημένος σηκώθηκε για προθέρμανση και μπήκε στο παιχνίδι στο 77ο λεπτό.

Στο φινάλε αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του που τον πέταξαν στον αέρα, ενώ, λίγο αργότερα, ο πολύπειρος τερματοφύλακας ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι τερματίζει την καριέρα του, όπως ακριβώς το ήθελε.

«Πρώτο ματς στο Αζτέτα και τελευταίο στο ίδιο γήπεδο… Ήταν πανέμορφο το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας μου. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε και έδειξε πως θα στηρίξει τον Ράνγκελ για τη συνέχεια του τουρνουά.





Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x