Stoiximan Super League

Αποχωρούν «πακέτο»;

Ριζικές αλλαγές στην Κέρκυρα επέφερε η νέα ήττα της ομάδας (1-0 από τη Skoda Ξάνθη). Ο Νίκος Λυράκης φέρεται να αποτελεί παρελθόν από τη θέση του γενικού διευθυντή, ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο προπονητής της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι λόγοι πίσω από το διαζύγιο (;) και το αινιγματικό μήνυμα στο facebook.

Ριζικές αλλαγές στην Κέρκυρα επέφερε η νέα ήττα της ομάδας (1-0 από τη Skoda Ξάνθη). Ο Νίκος Λυράκης φέρεται να αποτελεί παρελθόν από τη θέση του γενικού διευθυντή, ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο προπονητής της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντσης, ήταν μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα αποφασισμένος να προχωρήσει στην απόλυση του Μαυροβούνιου προπονητή, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον Νίκο Λυράκη. Η διαφωνία αυτή φαίνεται πως είναι και ο βασικός λόγος που ωθεί, αν δεν έχει ωθήσει ήδη, στην έξοδο τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, παρά τη δεδομένη επιθυμία της διοίκησης να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Λυράκης ανήρτησε ένα αινιγματικό μήνυμα στη σελίδα του στο facebook, που μπορεί να λέει πολλά (μπορεί και τίποτα). ««Οι άνθρωποι γίνονται μικροί όταν ψάχνουν δικαιολογίες. Δεν τους κρίνει πάντα η ιστορία, δεν τους δικάζει μόνο η δικαιοσύνη. Τους σταμπάρει η μοίρα εν αγνοία τους... Στο επανιδείν...».

Μένει να φανεί εντός της ημέρας αν η αποχώρηση θα είναι οριστική και… διπλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x