Stoiximan Super League

Ενισχύεται στα γκολπόστ με τον Μπερναντονί ο Λεβαδειακός

Σύμφωνα με γαλλικές πηγές, ο Λεβαδειακός ήρθε σε συμφωνία με τον Πολ Μπερναντονί για την ενίσχυση των γκολποστ του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σύμφωνα με γαλλικό ρεπορτάζ, ο Λεβαδειακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον γκολκίπερ Πολ Μπερναντονί για την ενίσχυση του τέρματός του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 29χρονο Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αμιάν με την οποία σημείωσε 28 συμμετοχές, με τις περισσότερες να τις πραγματοποιεί στην αρχή της χρονιάς.

Στη συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Αμιάν υπήρχε ρήτρα που του επέτρεπε να αποχωρήσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα αν εκείνος έβρισκε νέα ομάδα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί αυτός ο όρος και εκείνος να μεταβαίνει στους Βοιωτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x