Ένα από τα σημαντικά ζητήματα της ΑΕΚ το… προσεχές διάστημα είναι το συμβόλαιο του Ορμπελίν Πινέδα.
Ο 30χρονος χαφ δεσμεύεται με την Ένωση για έναν ακόμη χρόνο και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον δέσουν με νέο πολυετές συμβόλαιο, ώστε να τον διατηρήσουν για αρκετά ακόμη χρόνια. Πρόκειται άλλωστε για έναν κομβικότατο ποδοσφαιριστή και έναν εκ των κορυφαίων που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το Μεξικό, η ΑΕΚ προσφέρει στον Ορμπελίν Πινέδα νέο τριετές συμβόλαιο. Μάλιστα και με αυξημένες αποδοχές, θέλοντας να τον δελεάσουν ώστε να υπογράψει με την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου βρίσκεται με την εθνική του ομάδα.
Ο Πινέδα έχει 174 συμμετοχές με 20 γκολ και 17 ασίστ με την Ένωση, ενώ έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.
"El AEK de Atenas le ofrecio a Orbelin Pineda una oferta de renovacion de contrato por 3 anos mas y con un aumento de salario" ??????
— RG La Deportiva (@rg690) July 3, 2026
???: @DiegoArmaMedina pic.twitter.com/ehzBLDg5vg
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






