Stoiximan Super League

Κωστούλας: «Πολύ καλή η επιλογή του Τσιώλη»

Σωστή χαρακτήρισε την επιλογή της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη, ο Θανάσης Κωστούλας. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο arcadia-sports για το νέο τεχνικό των Αρκάδων, αλλά και για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σωστή χαρακτήρισε την επιλογή της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη, ο Θανάσης Κωστούλας. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο arcadia-sports για το νέο τεχνικό των Αρκάδων, αλλά και για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πολύ καιρό να αισθανθούμε χαρούμενοι. Όλοι μας πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο σύνολο που υπάρχει. Αλλά όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσαμε να βγάλουμε το πάθος που έδειξε η ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε ανάγκη μια νίκη και από βαθμολογικής άποψης, αλλά και από ψυχολογικής. Αυτή η νίκη θα μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Κακά τα ψέματα όταν έχεις αρκετό καιρό να νικήσεις, αρχίζεις και προβληματίζεσαι. Το ρόστερ είναι αρκετά καλό και θα πρέπει να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο», τόνισε ο Κωστούλας.

Για τη μέχρι τώρα πορεία, εξήγησε: «Η ομάδα επηρεάστηκε αγωνιστικά από όλο το σκηνικό που την ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα βρούμε ρυθμό, θα είμαστε παθιασμένοι σε όλους τους αγώνες και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Όχι δεν το βλέπω έτσι. Η ομάδα διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός. Αυτό είναι θετικό για μια ομάδα, αρκεί όλοι μας να διαχειριζόμαστε σωστά τις καταστάσεις. Σημασία έχει το ομαδικό αποτέλεσμα».

Για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει πολύ καλή παρουσία αγωνιζόμενος και ως στόπερ, θέση την οποία ο Κωστούλας γνωρίζει πολύ καλά, τόνισε: «Ο Αστέρας έχει αρκετά νεαρά παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις για να κάνουν μεγάλη καριέρα. Εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τους ίδιους και από την ομάδα, να τους βοηθήσει. Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και η συνέχεια είναι δική του. Αρκεί να μείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει να δουλεύει».

Για την επιλογή του Σάκη Τσιώλη: «Η επιλογή προπονητή είναι καλή. Η διοίκηση ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι και αυτός είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων μας και τη στήριξη, για να καταφέρει η ομάδα να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα».

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα και τη μάχη της κορυφής, είπε: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι περίεργο. Όλα αυτά τα γεγονότα έχουν επηρεάσει τους πάντες. Στην κορυφή δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος να ακολουθήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρης έχουν προβλήματα. Στο ντέρμπι, λόγω της έδρας, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Όμως, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται πολύ καλύτερος από όσο περιμέναμε. Πιστεύω ότι αμφίρροπο δεν θα είναι μόνο το ντέρμπι, αλλά και το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο τίτλος θα κριθεί στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x