Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Ας είμαστε έναν χρόνο πρόεδρος ο καθένας-Πραξικόπημα η ΕΠΟ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στον λόγο που έκανε πίσω και δέχτηκε το 1+1 στην προεδρία της Super League, με τον Γιάννη Αλαφούζο πρόεδρο για τη σεζόν 2026/27.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για πραξικόπημα της ΕΠΟ, το οποίο ο ίδιος ήθελε να αποτρέψει έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλοντας να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης του και την αποδοχή του 1+1 για την προεδρία της Super League.

«Ας είμαστε ένα χρόνο λοιπόν ο καθένας. Εγώ δεν θα αφήσω να αμαυρωθεί και να έχει στίγμα η Super League με πραξικόπημα της ΕΠΟ, οπότε θα δεχτώ μόνο για αυτό το λόγο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που θα είναι πρόεδρος της λίγκας τη σεζόν 2027/28, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ο πρόεδρος του συνεταιρισμού το 2026/27.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x