Stoiximan Super League

«Μας χώρισε η κρίση»

Στην κρίση απέδωσε το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στον πολωνικό Τύπο. Ο πρώην προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τονίζοντας ότι αυτά από μόνα τους στάθηκαν αρκετά για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στην κρίση απέδωσε το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στον πολωνικό Τύπο. Ο πρώην προπονητής της Ένωσης με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της «Super Express» αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τονίζοντας ότι αυτά από μόνα τους στάθηκαν αρκετά για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

«Το διάστημα που εργάστηκα στην ΑΕΚ οδήγησα την ομάδα στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας, ενώ κατακτήσαμε και το Κύπελλο. Δυστυχώς η ΑΕΚ βιώνει έντονη κρίση όπως ολόκληρη η Ελλάδα. Δεν υπήρχε λόγος να κρατήσει περισσότερο η συνεργασία μας. Υπήρχαν προβλήματα με τις πληρωμές στους παίκτες κι εγώ είχα έναν αρκετά υψηλό μισθό που επιβάρυνε το μπάτζετ. Οι δρόμοι μας ωστόσο χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συνεργασία μας λύθηκε κοινή συναινέση και αυτό είναι σημαντικό γιατί μπορώ να βρω αμέσως άλλη δουλειά» τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ για τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους».

Στην συνέχεια, ο ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πολωνικής Βίσλα Κρακοβίας. «Φυσικά και ενδιαφέρομαι. Δεν δεσμεύομαι με κάποια ομάδα οπότε μπορώ να δεχτώ μία πρόταση ανά πάσα στιγμή. Αν η Βίσλα ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στον ατζέντη μου» τόνισε ο ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είχε συνδεθεί και στο παρελθόν το όνομά μου με την ομάδα, ωστόσο ποτέ δεν κατάλαβα αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον της Βίσλα ή αν η φημολογία είχε προκύψει από τα μέσα ενημέρωσης. Ποτέ δεν απορρίπτω κάποια πρόταση αν δεν την συζητήσω πρώτα. Μπορεί ένα πρωτάθλημα να μην μοιάζει τόσο ενδιαφέρον αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κιόλας. Δεν γνωρίζω καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Το μόνo που μπορώ να πω είναι ότι σαν προπονητής έχω εργαστεί σε δύσκολες συνθήκες και τίποτε δεν μπορεί να με φοβίσει. Έχω pολλή εμπειρία, αν η Βίσλα θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό, ας με προσκαλέσει. Θα περιμένω τηλεφώνημα».

Βάσια Στέρπη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x