Πόλο

Είπε «αντίο» στην Ευρώπη η Χίος

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro Cup ο Ναυτικός Όμιλος Χίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα αν και νίκησε στην παράταση την Σίντεζ Καζάν (9-7) δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά των τριών τερμάτων με την οποία είχε ηττηθεί στη Ρωσία. .

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro Cup ο Ναυτικός Όμιλος Χίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα αν και νίκησε στην παράταση την Σίντεζ Καζάν (9-7) δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά των τριών τερμάτων με την οποία είχε ηττηθεί στη Ρωσία.

Ο ΝΟΧ, που ήθελε νίκη με τέσσερα τέρματα και άνω αφού είχε ηττηθεί με 11-8 εκτός έδρας, θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη αν τα τρία πέναλτι που έχασε είχαν καταλήξει στα δίχτυα των αντιπάλων του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων (5-2) στο πρώτο μέρος. Οι Ρώσοι δεν το έβαλαν κάτω καταφέρνοντας να μειώσουν στο γκολ (6-5) στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Η Χίος αντέδρασε και με τα τέρματα των Φουντούλη, Χατζηθεοδώρου και Ράτζεν έστειλε το ματς στην παράταση (9-6).

Στο πρώτο τρίλεπτο του επιπλέον χρόνου δεν υπήρξε αλλαγή όμως στο δεύτερο ο Οντίντσοφ έγινε το πρόσωπο του αγώνα, πετυχαίνοντας το τέρμα που χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στους «8» του Euro Cup.

Χίος-Σίντεζ Καζάν 9-7 (κανονική διάρκεια 9-6)

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-3, 3-1.

Παράταση: 0-0, 0-1.

Χίος (Βαγγέλης Ρούπακας): Φουντούλης 2, Ράτζεν 2, Χατζηθεοδώρου 3, Θεoδωρόπουλος 1, Γαβαλάς 1.

Σίντεζ Καζάν (Ίρεκ Ζινούροφ): Στεπάνιουκ 2, Κάλτουριν 2, Γιατσεφ 2, Ασάεφ, Κλίκοβατς, Οντίντσοφ 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x