Ελλάδα

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την αγορά του ΝΒΑ για πιθανές ευκαιρίες»

Στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στην αγορά, στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Παναθηναϊκός σκανάρει την αγορά για να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπει στα παπούτσια του Τσέντι Όσμαν, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις μεταγραφικές σκέψεις που κάνει η ομάδα, αλλά και για την προοπτική του ΝΒΑ.

Αρχικά ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη κλειδώσει σε κάποιον παίκτη, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσα την επόμενη λύση της ομάδας. Η ομάδα πλέον θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Όσμαν, στον οποίο πολλές φορές βασιζόταν στο παρελθόν.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το «τριφύλλι» παρακολουθεί την αγορά του ΝΒΑ και καραδοκεί για μία πιθανή ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x