Stoiximan Super League

«Θ’ αλλάξει προς το καλύτερο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ως στόχο του Άρη, ο Ηλίας Πόππης, ο οποίος εκπροσώπησε τους «κίτρινους» στην σημερινή κλήρωση (Απ. Σμύρνης ή Πανθρακικός). Μιλώντας στο ΟΤΕ ΤV, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανείς αντίπαλος, ενώ ελπίζει σύντομα και έπειτα από την πρόσληψη του Πρόμπιερζ να έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ως στόχο του Άρη, ο Ηλίας Πόππης, ο οποίος εκπροσώπησε τους «κίτρινους» στην σημερινή κλήρωση (Απ. Σμύρνης ή Πανθρακικός).

Μιλώντας στο ΟΤΕ ΤV, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανείς αντίπαλος, ενώ ελπίζει σύντομα και έπειτα από την πρόσληψη του Πρόμπιερζ να έρθει η αγωνιστική ανάκαμψη.

Το σχόλιό του:

«Ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πολλές φορές αν υποτιμήσεις έναν αντίπαλο από μικρότερη κατηγορία μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Δεν τίθεται φυσικά θέμα για το ποιο πρέπει να είναι το αποτέλεσμα ή ποιος είναι ο στόχος του Άρη.

Κάθε χρόνο ο Άρης έχεις υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αναφορικά με τον θεσμό του κυπέλλου αυτό που συνεπάγεται είναι ότι και φέτος θα ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας με στόχο να φτάσουμε ως το τέλος και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια ο Άρης έχει βρεθεί τέσσερις φορές στον τελικό του κυπέλλου, όπου βέβαια δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Ελπίζουμε αυτό να συμβεί φέτος.

Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύουμε ότι με την έλευση του νέου μας προπονητή, του κ. Πρόμπιερζ θα αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας προς το καλύτερο και θα έρθουν τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα.
Σε κάθε περίπτωση για να πετύχουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά από όλους και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να χαμογελάσουμε μέσα από τα θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x