Ελλάδα

Μοκόκα: «Είμαι ευλογημένος που θα αγωνιστώ στον Άρη» - Τα όσα είπε για Σπανούλη και Ζήση

Τα όσα δήλωσε ο νέος παίκτης του Άρη, Άνταμ Μοκόκα και η αναφορά του στους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Ζήση.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (16/8) ο Άνταμ Μοκόκα, προκειμένου να ενσωματωθεί στον Άρη και να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τους «κιτρινόμαυρους».

Κατά την άφιξή του, ο Γάλλος γκαρντ αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους», δηλώνοντας ευλογημένος για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Ζήση και τον Βασίλη Σπανούλη, επισημαίνοντας πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είμαι πραγματικά ευλογημένος για την ευκαιρία που έχω να βρίσκομαι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό σταφ, όπως και όλους μέσα στην ομάδα.

Οι στόχοι με έφεραν εδώ. Έδειξαν όλοι φιλοδοξίες, φέρνοντας πολύ καλούς παίκτες και προπονητές. Ο GM Ζήσης και ο Σπανούλης μου μίλησαν πολύ και μου έδωσαν μεγάλο κίνητρο, εξήγησαν πώς είναι η ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε δουλειά.

Θα χρειαστούν πολλά. Είναι μακρά διαδρομή, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, πρέπει να κάνεις τα σωστά πράγματα κάθε μέρα, να είσαι υγιής που είναι βασικό και να πετύχεις το στόχο μέρα με τη μέρα. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι μακριά, πρέπει να έχεις ισορροπία για να πετύχεις»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x