Euro 2024

Μέσι: «Δύσκολα τα πράγματα…»

Απογοητευμένος από τη νέα γκέλα της Αργεντινής εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στον Τύπο μετά την ισοπαλία () με τη Βολιβία στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να αλλάξουν την αρνητική εικόνα που έχουν δημιουργήσει και σύντομα να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Απογοητευμένος από τη νέα γκέλα της Αργεντινής εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στον Τύπο μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Βολιβία στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να αλλάξουν την αρνητική εικόνα που έχουν δημιουργήσει και σύντομα να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

«Οι απογοητεύσεις είναι πάρα πολλές και δεν ξέρω αν μπορούμε να ζητάμε από τον κόσμο να έχει και άλλη υπομονή», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Πρώτα ήταν το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, μετά το Κόπα Αμέρικα, και τώρα αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα σφυρίγματα μας στενοχωρούν. Είμαστε οι πρώτοι που θέλουν να βελτιωθούν τα πράγματα και στο ματς με τη Βολιβία δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε προετοιμάσει. Οι αντίπαλοί μας κλείστηκαν πίσω και ήταν τα πράγματα πιο δύσκολα από ό,τι συνήθως. Με γεμίζει με θυμό το γεγονός ότι δεν πήραμε τη νίκη».

Καταλήγοντας, ο Μέσι τόνισε: «Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο σχέδιο και χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζουμε την Κολομβία και θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x