Ελλάδα

Δράμα… ο Άρης!

Χωρίς νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έμεινε ο Άρης καθώς ηττήθηκε από τον ΚΑΟΔ στην Δράμας με σκορ 84-81, σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε. Για τους γηπεδούχους που είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Χαραλαμπίδη (21π) και Αθηναίου (11π), αυτή ήταν η πρώτη νίκη. Για τους «κίτρινους» ο Ταπούτος (23π) ήταν πολύ καλός αλλά όπως αποδείχθηκε όχι… αρκετός.

Χωρίς νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έμεινε ο Άρης καθώς ηττήθηκε από τον ΚΑΟΔ στην Δράμας με σκορ 84-81, σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε.

Για τους γηπεδούχους που είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Χαραλαμπίδη (21π) και Αθηναίου (11π), αυτή ήταν η πρώτη νίκη. Για τους «κίτρινους» ο Ταπούτος (23π) ήταν πολύ καλός αλλά όπως αποδείχθηκε όχι… αρκετός.

Το ματς:

Η πρώτη περίοδος άνηκε εξ ολοκλήρου στον Άρη. Οι «κίτρινοι» μπήκαν με… άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 23-14 για τους «κίτρινους».

Στην δεύτερη περίοδο, ο ΚΑΟΔ ανέβασε ρυθμούς και βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα κυρίως, όπου είχε σημαντικό πρόβλημα. Χαραλαμπίδης, Τσέρανιτς και Φλάουερς πήραν την ομάδα στις πλάτες τους και κατάφεραν να φέρουν το ματς σε ισορροπία.

Η τρίτη περίοδος άνηκε αποκλειστικά στον ΚΑΟΔ ο οποίος πήρε το ματς στα χέρια του και με ένα επιμέρους σκορ περιόδου, 29-17, εκμεταλλεύτηκε πλήρως το κενό διάστημα που είχε ο Άρης στην απόδοσή του. Έτσι η περίοδος έκλεισε με σκορ 58-54 υπέρ των γηπεδούχων.

Κάπου εκεί οι «κίτρινοι» άρχισαν να πυροβολούν από τα 6.75μ. Ταπούτος και Τζέιμς με ένα γρήγορο 6-0 έφεραν τον Άρη μπροστά στο σκορ ξανά και κάπου εκεί άρχισε το πραγματικό ντέρμπι. Η διακύμανση ήταν απίστευτη με τον Ταπούτο από την μία και τους Χαραλαμπίδη, Αθηναίου να πετυχαίνουν τρίποντα και να κρατάνε την αγωνία στο κόκκινο. Το ματς έμεινε σε λεπτή ισορροπία μέχρι το φινάλε και κρίθηκε εν πολλοίς στην γραμμή των βολών εκεί όπου ο ΚΑΟΔ ήταν πιο εύστοχος και πήρε την νίκη με σκορ 84-81.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 29-37, 58-54, 84-81

ΚΑΟΔ: Σάντερς 6, Καρύδας 4, Χαραλαμπίδης 21, Αθηναίου 11, Μίτσελ 4, Κιτσούλης 9, Τσέρανιτς 12, Ζάρας, Φλάουερς 14, Κακαρούδης 2, Μπένας, Γκόινς 1

Άρης: Μαυροειδής, Κερούς 5, Ταπούτος 23, Τζέιμς 13, Τσαϊρέλης, Ντέιβις 5, Κρούσιτς 4, Μάλντροου 4, Τσαλδάρης 14, Βεργίνης 13, Δήμας, Βεζένκοφ

Διαιτητές: Τανατζής-Παπαπέτρου-Παναγιώτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x