Παράξενα

Τα πέταξε στη σκηνή! (video+pics)

Οι ακραίες της συμπεριφορές, τόσο πάνω στην σκηνή όσο και στην προσωπική της ζωή, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η Courtney Love «ξαναχτύπησε» δείχνοντας πως καμία διάθεση δεν έχει να ηρεμήσει παρά τα 47 της χρόνια. Η χήρα του Kurt Cobain, με μία κίνηση «ματ» πρόταξε τα… στήθη της στο βραζιλιάνικο κοινό την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στο Σάο Πάουλο.

Οι ακραίες της συμπεριφορές, τόσο πάνω στην σκηνή όσο και στην προσωπική της ζωή, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η Courtney Love «ξαναχτύπησε» δείχνοντας πως καμία διάθεση δεν έχει να ηρεμήσει παρά τα 47 της χρόνια.

Η χήρα του Kurt Cobain, με μία κίνηση «ματ» πρόταξε τα… στήθη της στο βραζιλιάνικο κοινό την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία στο Σάο Πάουλο.

Όλα ξεκίνησαν… ομαλά. Η καλλιτέχνιδα βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα t-shirt που κάλυπτε όλα της τα σημεία. Στη συνέχεια ζεστάθηκε και αποφάσισε να απαλλαχθεί από το επιπλέον «βάρος». Έτσι έμεινε με ένα μπουστάκι. Αλλά φαίνεται ότι ούτε αυτό ήταν ιδιαιτέρως… άνετο, «αναγκάζοντάς» τη να δείξει τα… τσιτσία της στους Βραζιλιάνους.

Πάντως το τελευταίο καιρό πρέπει να έχει γενικότερο θέμα με την ενδυμασία. Την προηγούμενη εβδομάδα κατηγορήθηκε ότι εμφανίστηκε γυμνή μπροστά σε δημοσιογράφο των «New York Times». Γεγονός για το οποίο απολογήθηκε.

Εκκεντρική ήταν και η εμφάνιση της το 2004 στο «Late Show» του David Letterman.

Κι όλη αυτή η συμπεριφορά έρχεται μερικές εβδομάδες αφότου η19χρονη κόρη της Frances Bean ανακοίνωσε μέσω Facebook τον αρραβώνα της με τον μουσικό Isaiah Silva των Rambles. Τυχαίο;


Δείτε την Courtney Love επί σκηνής στη Βραζιλία:




Δείτε την Courtney Love στο Late Show το 2004:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x