Ελλάδα

Καταδικάζει ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Σάκης Θεοδοσιάδης στο περιθώριο της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Εσπερίδες για την Α1 μπάσκετ γυναικών, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι θα ερευνήσουν την υπόθεση ενώ συμπληρώνουν ότι θα δώσουν μάχη κατά της βίας.

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Σάκης Θεοδοσιάδης στο περιθώριο της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Εσπερίδες για την Α1 μπάσκετ γυναικών, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι θα ερευνήσουν την υπόθεση ενώ συμπληρώνουν ότι θα δώσουν μάχη κατά της βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο καταδικάζει απερίφραστα το επεισόδιο μεταξύ αγνώστων με το δημοσιογράφο κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, το οποίο δυστυχώς έλαβε χώρα στο κλειστό της Λεωφόρου το Σάββατο (12/11/11).

Ο Σύλλογος θα ερευνήσει μέχρι ρανίδας την υπόθεση για την άνανδρη αυτή συμπλοκή που συνέβη αφού η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τις Εσπερίδες είχε τελειώσει.

Με δεδομένη την κοινωνική αναταραχή που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα της χώρας εξαιτίας των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, ο Παναθηναϊκός Α.Ο δηλώνει ότι όσο περνάει από το χέρι του θα μάχεται κατά της βίας και δεν θα επιτρέπει με τον οιοδήποτε τρόπο σε ΚΑΝΕΝΑΝ να «ασελγεί» πάνω στο όνομα του Συλλόγου και την ιστορία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x