Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Αλλάζει πρόσωπα ο Νίκολιτς με Πανσερραϊκό – Ευκαιρία για Κάιρινεν και Ζούμπκοφ

Η ΑΕΚ στρέφεται στο Superbet Κύπελλο Ελλάδος και ο Μάρκο Νίκολιτς ετοιμάζει εκτεταμένο ροτέισον απέναντι στον Πανσερραϊκό, με Κάιρνεν και Ζούμπκοφ να επιστρέφουν στα πλάνα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το 1-1 με τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη και στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Superbet Κύπελλο Ελλάδος. Στόχος της Ένωσης είναι να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, να συνεχίσει χωρίς απώλειες στη διοργάνωση και παράλληλα να βελτιώσει τον συντελεστή τερμάτων της, πριν από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο.

Ο Μάρκο Νίκολιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλοντας να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα έχουν αγωνιστεί λιγότερο. Ρότα, Πήλιος, Μουκουντί, Ρέλβας, Μαρίν, Μάνταλος και Γιόβιτς είναι μεταξύ εκείνων που αναμένεται να ξεκουραστούν, με το ροτέισον να είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο προσκήνιο επιστρέφουν οι Κάιρινεν και Ζούμπκοφ, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός πλάνων στα τρία τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ και αναμένεται να πάρουν ξανά χρόνο συμμετοχής. Ευκαιρίες διεκδικούν επίσης οι Γκεοργκίεφ, Λυκογιάννης, Βίντα και Αλεξίου, με τον Νίκολιτς να θέλει να διατηρήσει ενεργό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του και να δει λύσεις που θα του χρειαστούν στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Για την ΑΕΚ, πάντως, το ζητούμενο δεν περιορίζεται στην πρόκριση ή στους βαθμούς του Κυπέλλου. Μετά τις τελευταίες απώλειες, η ομάδα χρειάζεται μία πειστική αντίδραση και μια εμφάνιση που θα επαναφέρει την ηρεμία πριν από το ταξίδι στον Βόλο. Η Ένωση θέλει να φτάσει στη διακοπή με δύο νίκες, γνωρίζοντας ότι αμέσως μετά την επιστροφή στη δράση ακολουθεί ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με συνεχόμενες υποχρεώσεις.

Το δεύτερο βήμα θα πρέπει να γίνει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, όπου η ΑΕΚ θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει ήδη διαθέσει εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Βόλο, με την ομάδα του Νίκολιτς να αναζητά ένα ιδανικό δίδυμο αποτελεσμάτων σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, ώστε να κλείσει με θετικό τρόπο αυτό το κομμάτι της σεζόν πριν από τη διακοπή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x