Ελλάδα

«Πάρτι» της Γερμανίας Κ21 στη Λετονία - Συνεχίζεται η μάχη για την πρωτιά με την Ελλάδα

Τα «πάντσερ» επικράτησαν άνετα της Λετονίας στην 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro Κ21 με 4-0 και διατηρήθηκαν πρώτοι στην ισοβαθμία με την Ελλάδα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Γερμανία Κ21 έκανε το καθήκον της απέναντι στη Λετονία, επικρατώντας 4-0 για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro Κ21 και παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Τα «πάντσερ» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και πήραν προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Μπρούνερ να ανοίγει το σκορ. Ο επιθετικός της Μονακό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς στο 41' βρήκε ξανά δίχτυα με εξαιρετικό σουτ από απόσταση, γράφοντας το 2-0.

Η Γερμανία δεν κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος και στο 52ο λεπτό ο Τρεσόλντι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με όμορφο τελείωμα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 76' ο Αριγιόν Ιμπραΐμοβιτς.

Με τη νίκη αυτή, η Γερμανία έφτασε τους 21 βαθμούς, όσους έχει και η Ελλάδα, όμως παραμένει πρώτη λόγω της ισοβαθμίας. Η Εθνική είχε επικρατήσει 3-2 στη Γερμανία, ενώ τα «πάντσερ» πήραν τη ρεβάνς στη Λεωφόρο με 2-0.



Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x