Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την υπεράσπιση του εγχώριου τίτλου η Φενέρμπαχτσε!
Το βράδυ της Κυριακής (27/09) η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πραγματοποίησε μια πολύ άσχημη εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκε με το βαρύ 98-83 στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ για την πρώτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Η Φενέρ δεν κατάφερε ουσιαστικά ποτέ να μπει στη διεκδίκηση του αγώνα και να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, με την άμυνά της να παίρνει βαθμό... κάτω από τη βάση. Χαρακτηριστικό ήταν πως από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο βρέθηκε να κυνηγά διψήφιες διαφορές, οι οποίες και έφτασαν μέχρι και το +17 προς το φινάλε του αγώνα.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γουίλιαμς με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ, με τους Φλιν και Ριντ να προσθέτουν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Για τη Φενέρ ξεχώρισε ο Χόρτον-Τάκερ με 16 πόντους και 5 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 28-16, 51-43, 74-65, 98-83.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






