Stoiximan Super League

Χαμόγελα για Πατσατζόγλου

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη SKODA Ξάνθη στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ευχάριστο γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Χρήστου Πατσατζόγλου στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας, λόγω της αρθροσκόπησης που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα στον μηνίσκο.

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη SKODA Ξάνθη στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ευχάριστο γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Χρήστου Πατσατζόγλου στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας, λόγω της αρθροσκόπησης που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα στον μηνίσκο. Ο «Πάτσα» πραγματοποίησε κανονικά τις ασκήσεις του Στεφάν Ντεμόλ, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Θεραπεία πραγματοποίησε ο τραυματίας Τζάνης, ενώ κανονικά το πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντάσιος, ο οποίος ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με την Παναχαϊκή. Βέβαια, ο αρχηγός του "Αγιαξ της Ηπείρου" δεν έχει μπει ακόμη σε φουλ ρυθμούς.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Μπακαγιόκο, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Ανδράλας, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση.

Από ‘κει και πέρα, ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα στο μισό γήπεδο περιλάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας στους «Ζωσιμάδες».

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 11:00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x