Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.
Αρχικά ανέφερε πως οι παίκτες που επιβαρύνθηκαν αρκετά θα ακολουθήσουν πιο συντηρητικό πρόγραμμα, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι απέναντι στους Ιταλούς. Ο Ζόζεφ ήταν έτοιμος κόντρα στη Ζάλγκιρις, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό παιχνίδι, πρόσθεσε.
Θετικά είναι τα μηνύματα και από την αποθεραπεία του Μιλουτίνοφ, με τις επόμενες ημέρες να αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πότε θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.
Παράλληλα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Εντζάι, ο οποίος έχει προσφέρει περισσότερα από όσα αναμένονταν σε αυτό το σημείο της σεζόν.
Τέλος, στάθηκε στη δύσκολη έδρα της Βίρτους, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί προσοχή και αποθέματα ενέργειας, έχοντας μπροστά του την ευκαιρία να φτάσει στο 3/3.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






