Eurocup

Δεν αντέχει χωρίς μπάσκετ ο Αταμάν: Παρών και στο Μπαχτσεσεχίρ-Ρόμα

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να μην προπονεί αυτή την περίοδο, όμως παρακολουθεί όσο περισσότερα μπασκετικά ματς μπορεί!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να χαλαρώνει αυτή την περίοδο μακριά από τους πάγκους, όμως παραμένει ενεργός στο ευρωπαϊκό μπασκετικό σκηνικό, από τον ρόλο του... φιλάθλου.

Μετά το παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη EuroLeague, ο Τούρκος τεχνικός έδωσε το «παρών» και στην αναμέτρηση της Μπαχτσεσεχίρ με τη Ρόμα, για την πρώτη αγωνιστική του EuroCup.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR παρακολούθησε το ματς από τις courtside θέσεις, με το EuroCup να κάνει ειδική αναφορά στην παρουσία του, χαρακτηρίζοντάς τον «VIP καλεσμένο».

Ο Αταμάν, επομένως, συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τη δράση στα ευρωπαϊκά παρκέ, παρότι αυτή την περίοδο δεν έχει αναλάβει κάποια ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x