Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ιδανικό σενάριο για το φινάλε και των δύο με το εθνόσημο. Στο 48ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με το Μπενίν, η Αργεντινή άνοιξε το σκορ με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της για τελευταία φορά.

Ο Λιονέλ Μέσι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Νικολάς Οταμένδι με προβολή από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα με εναέριο πλασέ στα δίχτυα των Αφρικανών για το 1-0. Μάλιστα ο πολύπειρος αμυντικός έτρεξε προς τον δημιουργό και τον σήκωσε στα χέρια!

Aυτή ήταν η 425η ασίστ του «Λέο» στην καριέρα του και η 66η με την Αργεντινή, ενώ ο σκόρερ στο 52' αποχώρησε ως αλλαγή μέσα σε αποθέωση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x