Euroleague

Η αγκαλιά του Σάρας με τον Διαμαντίδη στην επιστροφή του Λιθουανού στο Telekom Center Athens

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους περίμενε πώς και πώς να βρεθεί ξανά στο Telekom Center Athens και να συναντήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη μετά και την επιστροφή του 3D στους «πράσινους»!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Φενέρ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο Telekom Center Athens για την 4η αγωνιστική της EuroLeague και ο Σάρας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε το πρωί στο γήπεδο για το καθιερωμένο shoot-around, λίγες ώρες πριν από το ματς με το «τριφύλλι».

Ο κόουτς των Τούρκων, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναζητήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Η αγκαλιά των δυο τους ήταν γεμάτη αναμνήσεις, ενώ ο Σάρας είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει και να τα πει με αρκετούς φίλους και γνωστούς που έχει αφήσει στην Αθήνα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x