Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (11/10) τον Κολοσσό Ρόδου στη SUNEL Arena για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκη στην πρεμιέρα, επικρατώντας του Ηρακλή και της Δόξας Λευκάδας αντίστοιχα.
Με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες των Ροδιτών, ο Σι Τζέι Χάρις, ανέφερε τη σημασία που έχει για την ομάδα η σκληράδα που θα βγάλει απέναντι στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως θα πρέπει οι συμπαίκτες του να μείνουν ενωμένοι προκειμένου να σταθούν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
Για εμάς το σημαντικό είναι να μπούμε στο παρκέ με ένταση, να παίξουμε σκληρά και πάνω απ’ όλα, να λειτουργήσουμε ως ομάδα.
Αν μείνουμε ενωμένοι, παίξουμε μαζί και ακολουθήσουμε το πλάνο μας, πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε τη νίκη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






