Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στην κεκλεισμένων των θυρών «PAOK Sports Arena», τη Δόξα Λευκάδας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι άφησε εκτός αποστολής τον τούρκο φόργουορντ, Τσέντι Όσμαν, ο οποίος θα πάρει ανάσες, ενώ της υπηρεσίες του δεν θα προσφέρει ούτε ο Κλίφορντ Ομορούγι ο οποίος φαίνεται να μην υπολογίζεται.
Έτσι, στην εξάδα ξένων του Δικεφάλου συμπεριελήφθησαν οι Ταϊρί, Χάτζινς, Φόστερ, Μουρ, Γκρέι και Αλεξάντερ, ενώ εκτός θα βρίσκεται και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, οποίος αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






