Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται λίγο πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Χιτ με 144-128 επί των Νετς.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ άγγιξε το triple-double με 20 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε μόλις 24 λεπτά και ξεκαθάρισε ότι όσο αυξάνεται ο χρόνος συμμετοχής του, τόσο καλύτερα θα αισθάνεται στο παρκέ. «Νομίζω ότι όσο περισσότερο παίζω, τόσο πιο άνετα θα νιώθω. Αλλά είμαι καλά. Είμαι σε καλό σημείο, σε πολύ καλό σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Αντετοκούνμπο στάθηκε επίσης στον Ράιαν Κόνγουελ, ο οποίος συνεχίζει να αφήνει θετικές εντυπώσεις στην preseason. Ο 22χρονος επιλέχθηκε στο Νο37 του φετινού Draft, με τους Χιτ να κάνουν κίνηση για να ανέβουν και να τον αποκτήσουν στον δεύτερο γύρο, ενώ απέναντι στους Νετς σημείωσε 13 πόντους και είχε δύο κλεψίματα.
Ο Γιάννης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για όσα έχει δει μέχρι τώρα από τον νεαρό συμπαίκτη του. «Είναι καλός παίκτης. Πολύ καλός παίκτης, δέχεται την καθοδήγηση και κάνει τη σωστή επιλογή. Θα έχει σπουδαίο μέλλον σε αυτή τη λίγκα», δήλωσε, για να προσθέσει: «Είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






