WRC

«Στον αέρα η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα»

Τα πάντα ανοιχτά άφησε ο επικεφαλής της Ford, Μάλκολμ Γουίλσον, τόσο για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα όσο και για τον οδηγό που θα διαδεχτεί τον Μίκο Χίρβονεν.

Τα πάντα ανοιχτά άφησε ο επικεφαλής της Ford, Μάλκολμ Γουίλσον, τόσο για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα όσο και για τον οδηγό που θα διαδεχτεί τον Μίκο Χίρβονεν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του WRC:

Για το αν έκαναν πρόταση στον Χίρβονεν:
«Η προτεραιότητα μας ήταν και είναι να εξασφαλίσει η Ford την συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο χρόνος που είχαμε να διαπραγματευτούμε πέρασε και καταλαβαίνω απόλυτα την κίνηση του Μίκο να κοιτάξει το μέλλον του και να κλείσει στην Citroen».

Για τον αν μπορεί να πετύχει στην Citroen;
«Όλοι ξέρουν ότι μπορεί να υποστηρίξει επάξια τον Λεμπ. Το έκανε τέλεια σε εμάς τόσο το 2006 όσο και το 2007 δίπλα στον Γκρόνχολμ. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα στην Citroen και όλοι ξέρουν ποιος είναι το νούμερο ένα. Είναι ένας πολύ σταθερός οδηγός και είναι ο μοναδικός που διεκδίκησε τον τίτλο δυο φορές με τον Λεμπ μέχρι το τελευταίο ράλι στην Ουαλία».

Για το αν έχουν προσφέρει συμβόλαιο στον Σεμπάστιαν Οζιέ:
«Όχι, διότι δεν είμαι σε θέση να το κάνω. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα και τότε θα είμαστε σε θέση να διαπραγματευτούμε. Είναι γνωστό ότι τον είχαμε προσεγγίσει πέρυσι και ήδη έχω κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του αλλά δεν μπορώ να του προσφέρω κάτι αυτή την στιγμή. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μας για την επιλογή του οδηγού θα παίξουν οι απολαβές αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Πηγή: Sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x