Ψυχαγωγία

Δεινόσαυροι στο Mall

Ένα διαδραστικό ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων μπορούν να απολαύσουν όσοι πάνε στο Mall στο Μαρούσι, σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Από τις 4 Δεκεμβρίου ως τις 4 Μαρτίου, μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφτούν τους δημοφιλέστερους δεινοσαύρους της προϊστορίας και να θαυμάσουν ομοιώματα απολιθωμάτων, εκθέματα που μπορεί να αγγίξει ο επισκέπτης, επιστημονικά ευρήματα και πολλές εκπλήξεις.

Ένα διαδραστικό ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων μπορούν να απολαύσουν όσοι πάνε στο Mall στο Μαρούσι, σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Από τις 4 Δεκεμβρίου ως τις 4 Μαρτίου, μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφτούν τους δημοφιλέστερους δεινοσαύρους της προϊστορίας και να θαυμάσουν ομοιώματα απολιθωμάτων, εκθέματα που μπορεί να αγγίξει ο επισκέπτης, επιστημονικά ευρήματα και πολλές εκπλήξεις.

Στον τέταρτο όροφο του κτιρίου, σε έναν χώρο 850τ.μ. μαθαίνει κανείς πως ζούσαν, τι έτρωγαν, πως γνωρίζουμε όλα αυτά, ακούει και βλέπει τους θρυλικούς γίγαντες να κινούνται και βρυχούνται ρεαλιστικά, με τη βοήθεια της πιο προηγμένης τεχνολογίας, μεταφέροντας τον επισκέπτη χιλιάδες έτη πίσω στο χρόνο.

Οι τελευταίες εξελίξεις της Ιαπωνικής ρομποτικής τεχνολογίας έχουν επιστρατευτεί από τους επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και βοηθάνε στον σκοπό της έκθεσης.

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο T.Rex ήταν σαρκοφάγος, αλλά ποιος ξέρει τι έτρωγε ο Baryonyx;», λέει η Dr Angela Milner, ειδική στους δεινόσαυρους από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι «ο επισκέπτης μπαίνει σε ρόλο ερευνητή μελετώντας νύχια, έντερα ακόμη και περιττώματα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες, προκειμένου να ανακαλύψει τι έτρωγαν οι δεινόσαυροι».

Ωράριο λειτουργίας:
Δευ. - Παρ.: 9.00 - 21.00
Σάββατο: 10.00 - 22.00
Κυριακή: 10.00 - 20.00

Τιμές εισιτηρίου:
Δευ.-Παρ. 9.00 - 13.30: 5 ευρώ γενική είσοδος
Δευ.-Παρ.: 13.30 - 21.00: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)
Σαββατοκύριακο & αργίες: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)

Σχολεία: 5 ευρώ
Τηλ. επικοινωνίας για επισκέψεις σχολείων: 210 7280200

Τηλ. επικοινωνίας για το κοινό: 2109472029

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x