Stoiximan Super League

Παραμένει στον Ηρακλή ο Ματσάρι

Ο Βάλτερ Ματσάρι τελικά θα παραμείνει στον πάγκο του Ηρακλή παρά τα όσα ανέφερε χθες το βράδυ ο βοηθός του περί σκέψεων αποχώρησης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τέλος στον συναγερμό στον Ηρακλή, καθώς ο Βάλτερ Ματσάρι φαίνεται πως αναθεώρησε την αρχική του στάση και δεν σκέφτεται πλέον να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βοηθός του Ιταλού τεχνικού, Εουτζένιο Σένα, είχε αποκαλύψει στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στην Τούμπα πως ο Ματσάρι εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από τον «Γηραιό» και να επιστρέψει στην Ιταλία, εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν μετά την επικοινωνία του Ιταλού προπονητή με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Ο Ματσάρι φέρεται να έχει αφήσει πίσω του τις σκέψεις αποχώρησης και αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Μάλιστα, αύριο, όταν οι ποδοσφαιριστές επιστρέψουν στις προπονήσεις, ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», βάζοντας τέλος στην αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x