Οι έξι συλληφθέντες για την πολύκροτη υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στο ελληνικό μπάσκετ, πέρασαν την πύλη της Ευελπίδων λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, όπως ακριβώς αναμενόταν.
Κακουργηματικές ποινικές διώξεις ασκήθηκαν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών, Απόστολο Γραμμένο, με τους έξι εμπλεκόμενους στην υπόθεση να μαθαίνουν τις κατηγορίες οι οποίες θα τους απαγγελθούν και ως είθισται, θα λάβουν μια μικρή προθεσμία για να ετοιμάσουν την απολογία τους.
Μόλις απολογηθούν, οι ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους
Οι έξι συλληφθέντες είναι οι: Βαγγέλης Λιόλιος: Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βάσω Τσαρούχα: Διεθνής διαιτήτρια, Πέτρος Παπαπέτρου: Πρώην διαιτητή που αποσύρθηκε το καλοκαίρι, Τάσος Πηλοΐδης: Πρώην διαιτητής και στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ), Ηλίας Κορομηλάς: Πρώην διαιτητής, Γιώργος Μαυραγάνης: Επιχειρηματίας.
width="1920" height="1080"
style="
display:block !important;
max-width:100% !important;
width:100% !important;
height:auto !important; /* let width drive height */
aspect-ratio:16/9 !important; /* keep 16:9 like Vimeo */
border:0 !important;
background:#000 !important;
"
scrolling="no"
allow="autoplay; fullscreen"
allowfullscreen
>

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






