Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάικλ Όουεν για τον Μίκαελ Ολίσε, θεωρώντας ότι ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη φτάσει σε ένα επίπεδο που τον τοποθετεί ανάμεσα στους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές των Βαυαρών. Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός στάθηκε στην εντυπωσιακή εξέλιξη του Γάλλου και εκτίμησε ότι μπορεί να κάνει ακόμη μεγαλύτερο βήμα με την εθνική ομάδα στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
«Ήταν απίστευτος την περασμένη σεζόν. Κάποιοι θα έλεγαν ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε ο Όουεν, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στα λόγια του όταν έφερε στην κουβέντα τον Χάρι Κέιν. «Αν παίζεις καλύτερα από τον Χάρι Κέιν, τότε κάτι κάνεις πολύ σωστά. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις πόσο έχει εξελιχθεί στην καριέρα του».
Ο πρώην κάτοχος της Χρυσής Μπάλας αναφέρθηκε παράλληλα στον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει στην εθνική Γαλλίας, ιδιαίτερα στις επιθετικές θέσεις. «Το ταλέντο που υπάρχει στην επίθεση είναι απίστευτο. Αφήνεις ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης στον πάγκο. Αυτή η εθνική Γαλλίας είναι πραγματικά εντυπωσιακή», σχολίασε.
Για τον Ολίσε, αυτός ο ανταγωνισμός αποτελεί ταυτόχρονα πρόκληση και ευκαιρία. Η δημιουργικότητα, η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός και η επιρροή του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου τον έχουν μετατρέψει σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα επιθετικά όπλα της Μπάγερν. Αν διατηρήσει την ίδια απόδοση και σε επίπεδο εθνικής ομάδας, το επόμενο Euro μπορεί να αποτελέσει τη διοργάνωση στην οποία θα εδραιώσει οριστικά τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






