Σημαντικό πλήγμα για τους Ντιτρόιτ Πίστονς πριν καλά-καλά αρχίσει η φετινή regular season.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΗΠΑ, ο Τζέιλεν Ντουρέν υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Μάλιστα, μετά το πέρας των 14 αυτών ημερών, η κατάσταση του Αμερικανού σέντερ θα επανεκτιμηθεί, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ενδεχόμενο να καθυστερήσει και άλλο η επιστροφή του στα παρκέ.
O 22χρονος ψηλός, που φέτος το καλοκαίρι έγινε από τα κεντρικά πρόσωπα της λίγκας αναφορικά με τις πολύμηνες και δύσκολες διαπραγματεύσεις του με τους Πίστονς για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετρά φέτος 13 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε δύο συμμετοχές.
Detroit Pistons say center Jalen Duren suffered a right hamstring strain and will be re-evaluated in two weeks. https://t.co/O8sHRXeKrS
— Michael Scotto (@MikeAScotto) October 25, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






