NBA

Το παλεύει ακόμη για ΝΒΑ ο Πουλακίδας: Συμφώνησε με τη θυγατρική των Κλίπερς στην G League

Ο Τζον Πουλακίδας εντάσσεται στη θυγατρική ομάδα των Λος Αντζελες Κλίπερς στην G League, παρά το ενδιαφέρον από την Ελλάδα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το όνειρο του ΝΒΑ συνεχίζει να κυνηγά ο Τζον Πουλακίδας. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ συμφώνησε με την θυγατρική ομάδα των Λος Αντζελες Κλίπερς στην G League και θα παλέψει μέσω αυτής να κερδίσει μια νέα ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο ομογενής άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα, όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ, ενώ-σημειωτέον-δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει ελληνικό διαβατήριο για να αγωνίζεται ως γηγενής.

Ο Πουλακίδας συμμετείχε στην προετοιμασία των Μάβερικς έχοντας 7 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής, με ποσοστό 45,5% στα τρίποντα. Στην πρώτη του σεζόν στο NBA, αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια, μετρώντας 8,8 πόντους και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 19,5 λεπτά συμμετοχής, ενώ σούταρε με 40,3% πίσω από τα 7,25μ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x