Stoiximan Super League

Με νέο «άσο» για το «διπλό»

Με τον Μάρκο Βελλίδη ξανά στον «άσο», ο Άρης θα ταξιδέψει στην Κρήτη με στόχο το «διπλό» στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ (Κυριακή, 20/11), δηλαδή την πρώτη του νίκη για φέτος στα μέσα προς τέλη Νοεμβρίου! Στην Θεσσαλονίκη θα μείνει ο Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος ούτε καλά τα πήγε απέναντι στον Ολυμπιακό, ούτε ήταν έτοιμος, αφού χτύπησε κι έχασε αρκετές προπονήσεις. Έτσι, λοιπόν, δεύτερος τερματοφύλακας θα είναι ο 18χρονος Σωκράτης Διούδης.

Με τον Μάρκο Βελλίδη ξανά στον «άσο», ο Άρης θα ταξιδέψει στην Κρήτη με στόχο το «διπλό» στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ (Κυριακή, 20/11), δηλαδή την πρώτη του νίκη για φέτος στα μέσα προς τέλη Νοεμβρίου!

Στην Θεσσαλονίκη θα μείνει ο Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος ούτε καλά τα πήγε απέναντι στον Ολυμπιακό, ούτε ήταν έτοιμος, αφού χτύπησε κι έχασε αρκετές προπονήσεις. Έτσι, λοιπόν, δεύτερος τερματοφύλακας θα είναι ο 18χρονος Σωκράτης Διούδης.

Εκτός έμειναν επίσης οι ανέτοιμοι Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος και Γκαρσία.

Το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Μίχαλ Πρόμπιερζ θα κάνουν χαλάρωμα στο Ρύσιο και αργότερα θα «πετάξουν» για Ηράκλειο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βελλίδης, Διούδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Ουμπίντες, Τόχα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Σολτάνι, Παπαστεριανός, Λαζαρίδης, Κατίδης, Βράνιες, Ακόστα, Ιάκομπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x