Stoiximan Super League

Ώρα αποδείξεων!

Τους λόγους για τους οποίους είναι πρώτος και θεωρείται η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών καλείται να αποδείξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλουν να παραμείνουν μετά το ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, αποκτώντας ταυτόχρονα προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τους λόγους για τους οποίους είναι πρώτος και θεωρείται η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών καλείται να αποδείξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1 και σε real time από το www.sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλουν να παραμείνουν μετά το ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, αποκτώντας ταυτόχρονα προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

«Θέλω να ξέρετε ότι εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στο ντέρμπι. Θέλω από εσάς να δείξετε ότι είστε καλύτεροι. Δείξτε το στο γήπεδο», είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες και συνέχισε: «Μην επηρεαστείτε από όσα θα γίνουν στο γήπεδο. Εσείς θα κάνετε το παιχνίδι σας. Να μην ασχοληθείτε με τον διαιτητή. Παίξτε το ποδόσφαιρό σας και αποδείξτε την αξία σας».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Μαρίνο (ή Βύντρα), Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Ζέκα και τον Κουίνσι. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Κλέιτον και ο Λέτο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Καραγκούνης, Πετρόπουλος και Μαυρίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Νίνης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Ρούντολφ και Τοτσέ. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται από τη Δευτέρα να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Προϊστορία

Έντεκα νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Ολυμπιακός στην Α’ Εθνική, ενώ έχει χάσει είκοσι τρεις φορές και δεκαοχτώ ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή. Η τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα των Πειραιωτών ήταν στις 4 Μαρτίου 2007, όταν είχε επικρατήσει χάρη σε γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Από τότε δύο αγώνες έχουν λήξει «Χ» και ισάριθμες φορές έχουν νικήσει οι «ερυθρόλευκοι».

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

04-03-2007 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-1 (89' Παπαδόπουλος)
13-01-2008 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 (45'+ Άντζας - 14' Εντόι)
01-03-2009 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0
29-11-2009 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0 (45΄+, 55΄ Μήτρογλου)
19-02-2011 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 (20' Μιραλάς , 91' Τζιμπούρ - 58' Λέτο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x