Νοκ άουτ για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου τέθηκε ο Ρόδρι. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο στη χθεσινή αναμέτρηση με την Άστον Βίλα για το Champions League (3-0).
Ο 30χρονος άσος θα χάσει μεταξύ άλλων και το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην Ατλέτικο στη Μαδρίτη (22:00) για την LaLiga, ενώ θα απουσιάσει και από τα δύο παιχνίδια της Ισπανίας για το Nations League με την Τσεχία (12/11) εκτός και την Αγγλία (15/11) εντός έδρας.
Φέτος ο Ρόδρι έχει 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ σε πρωτάθλημα και Champions League με την «Μπάρτσα».
COMUNICADO MEDICO
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) November 4, 2026
El jugador del primer equipo Rodrigo Hernandez se ha sometido a unas pruebas medicas a raiz de las molestias musculares que noto en el partido de ayer contra el Aston Villa.
Las pruebas confirman que sufre una pequena lesion en el biceps femoral de la pierna derecha.
Sera baja para el partido del proximo domingo contra el Atletico de Madrid. El plazo exacto de recuperacion lo marcara la evolucion de la lesion.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






