NBA

Βαριά ήττα για Χιτ από Γουόριορς παρά το νταμπλ-νταμπλ του Αντετοκούνμπο

Οι Χιτ κατέρρευσαν στο τρίτο δωδεκάλεπτο και έχασαν με 120-100 από τους Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο. Νέο νταμπλ-νταμπλ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο 3-6 υποχώρησαν οι Χιτ, καθώς δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη χθεσινή νίκη επί των Κλίπερς και ηττήθηκαν με 120-100 από τους Γουόριορς στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (53-53), η ομάδα του Μαϊάμι έχασε την επαφή με το σκορ στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όταν και το επί μέρους σκορ ήταν 38-23, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε 31 λεπτά είχε 20 πόντους (5/7 βολές, 6/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 λάθη. Ο Ντέβιον Μίτσελ είχε 22 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.



Για τους γηπεδούχους, που έφτασαν τις έξι σερί νίκες (6-3), ο Στεφ Κάρι είχε 29 πόντους με 6/12 τρίποντα, ενώ ο εντυπωσιακός ρούκι Γιάξελ Λέντεμποργκ πρόσθεσε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Οι Χιτ συνεχίζουν την περιοδεία τους στη Δύση αντιμετωπίζοντας τα ξημερώματα της Δευτέρας τους Κινγκς στο Σακραμέντο (04:00).

Δωδεκάλεπτα: 26-29, 53-53, 91-76, 120-100

Δείτε εδώ την στατιστική



Στο άλλο ματς της ημέρας, οι Σανς επιβλήθηκαν 117-104 του Ορλάντο στο Φίνιξ με 30 πόντους του Ντέβιν Μπούκερ και 24 του Ντίλον Μπρουκς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x