Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Απαγορεύεται η… Τούμπα! Όχι για τους φίλους του ΠΑΟΚ που μπορούν -και θα βρεθούν ξανά στην εξέδρα. Αλλά για την ομάδα τους, που δεν έχει περιθώρια γι’ άλλα στραβοπατήματα στο «σπίτι». Χωρίς νίκη σ’ αυτό (αλλά και γενικότερα) σχεδόν για δυο μήνες, ο «δικέφαλος» δεν έχει επιλογή να ΜΗΝ θυμηθεί τη γεύση της απέναντι στον Παναιτωλικό. Όχι ότι θέλει πολύ -αν δεν προσέξει- να τον… δηλητηριάσουν οι επικίνδυνοι (και σημειωτέον ισόβαθμοι) Αγρινιώτες. Live από το Control room του www.sport-fm.gr

Απαγορεύεται η… Τούμπα! Όχι για τους φίλους του ΠΑΟΚ που μπορούν -και θα βρεθούν ξανά στην εξέδρα. Αλλά για την ομάδα τους, που δεν έχει περιθώρια γι’ άλλα στραβοπατήματα στο «σπίτι». Χωρίς νίκη σ’ αυτό (αλλά και γενικότερα) σχεδόν για δυο μήνες, ο «δικέφαλος» δεν έχει επιλογή να ΜΗΝ θυμηθεί τη γεύση της απέναντι στον Παναιτωλικό. Όχι ότι θέλει πολύ -αν δεν προσέξει- να τον… δηλητηριάσουν οι επικίνδυνοι (και σημειωτέον ισόβαθμοι) Αγρινιώτες. Live από το Control room του www.sport-fm.gr Σέντρα στις 19:30

ΠΑΟΚ

Με τον Πάμπλο Κοντρέρας στην αποστολή του θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό. Το θέμα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την επιστροφή του Χιλιανού λύθηκε μετά από συζήτηση που είχε με τον Ζήση Βρύζα, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι άναψε το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπρούνο Τσιρίλο, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος τραυματισμού, όπως και οι Έτο, Αρίας, που κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Παράλληλα, ο Μπόλονι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ίβιτς, Λίνο, Λεονάρντο και Τσουκαλά, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι νεαροί Γιάννου και Κατσικάς.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, θα εμπιστευθεί τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Σνάουτσνερ, Μπαλάφα, Μαλεζά και τον νεαρό Σταφυλλίδη στην άμυνα, τους Γκαρσία, Φωτάκη και Σπαντάτσιο στα χαφ, τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια στα άκρα και τον Αθανασιάδη στην κορυφή.

Οι «εκλεκτοί» για το παιχνίδι της Τούμπας είναι οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Σπαντάτσιο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Άγγελο Χαριστέα, τάραξε την ομάδα του Παναιτωλικού, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για την δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, γεγονός που αναγκάζει τον Μπάμπη Τεννέ να αλλάξει τα πλάνα του.

Πιο συγκεκριμένα η απουσία του Έλληνα επιθετικού, αναγκάζει τον Τεννέ να τραβήξει στην κορυφή της επίθεσης τον Καμαρά και να περάσει στο αριστερό άκρο τον Μπουμάλ. Παράλληλα μετατοπίζεται στη δεξιά πλευρά ο Θεοδωρίδης.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπλάζιτς. Δεξιά ο Κουτρουμάνος, αριστερά ο Άντι και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ντολεζάι και Εντζεγκουέλε. Οι τρείς στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κούσας, Μητρόπουλος και Σιόντης. Και οι τρεις που προαναφέραμε στην επίθεση.

Η αποστολή: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x