Stoiximan Super League

Ψάχνει το «τρίποντο»

Στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις 25 Σεπτεμβρίου θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (19:30, Novasports 1 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις ισοπαλίες (από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης) και σε δύο ματς (κόντρα στον ΟΦΗ και Άρη) έχουν πάρει έναν βαθμό στα τελευταία ματς, υποχωρώντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις 25 Σεπτεμβρίου θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (19:30, Novasports 1 και σε real time από το www.sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις ισοπαλίες (από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης) και σε δύο ματς (κόντρα στον ΟΦΗ και Άρη) έχουν πάρει έναν βαθμό στα τελευταία ματς, υποχωρώντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον «Δικέφαλο του Βορρά», τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Μπαλάφα και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Φωτάκης. Ρόλο επιτελικού θα έχει ο Σπαντάτσιο, ενώ στα πλάγια θα παίξουν ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Βιεϊρίνια αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Κοντρέρας, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ίβιτς, Λίνο, Λεονάρντο και Τσουκαλά, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι νεαροί Γιάννου και Κατσικάς.

«Μίνι» προϊστορία

Φτωχή είναι η προϊστορία του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, αν και οι Θεσσαλονικείς έχουν το απόλυτο απέναντι στα «καναρίνια». Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει υποδεχθεί τρεις φορές την ομάδα από το Αγρίνιο και μετράει ισάριθμες νίκες. Η αρχή έγινε τη σεζόν 1954-55, όταν ο ΠΑΟΚ τον διέσυρε με 7-1. Το δεύτερο παιχνίδι διεξήχθη στις 7/4/76, με τον «Δικέφαλο» να κερδίζει 4-1. Το ίδιο και στις 9 Ιανουαρίου του 1977 (2-1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x