Παράξενα

Για το γιο του (video)

Ο Κάρλος Μάρτινς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ δίνοντας προβάδισμα στη Γρανάδα με 2-1 απέναντι στη Μαγιόρκα το βράδυ της Κυριακής. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε μια φανέλα με μήνυμα συμπαράστασης στο γιο του. Προ ημερών ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει γνωστό ότι ο τριών ετών Γκουστάβο αποδείχτηκε πως πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και έχει ανάγκη από άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών

Ο Κάρλος Μάρτινς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ δίνοντας προβάδισμα στη Γρανάδα με 2-1 απέναντι στη Μαγιόρκα το βράδυ της Κυριακής. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε μια φανέλα με μήνυμα συμπαράστασης στο γιο του. Προ ημερών ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει γνωστό ότι ο τριών ετών Γκουστάβο αποδείχτηκε πως πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και έχει ανάγκη από άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Μάρτινς και η σύζυγός του δεν είναι συμβατοί δότες και είχαν ζητήσει δημοσίως από τον κόσμο να βοηθήσει.

Δυστυχώς ο 29χρονος άσος δεν κατάφερε ούτε καν να χαρεί το γκολ του, αφού λίγα λεπτά μετά ένας ανεγκέφαλος οπαδός πέταξε μία ομπρέλα (!) στον βοηθό διαιτητή τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και το ματς διακόπηκε οριστικά στο 63’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x