Stoiximan Super League

Τουλάχιστον… Φέισα μέσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν τα κατάφερε, αλλά ο Λιούμπομιρ Φέισα «γλύκανε» τον πόνο του Ερνέστο Βαλβέρδε και τουλάχιστον κατάφερε να πάρει θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για το Champions League. Ο Σέρβος μέσος κέρδισε τη μάχη με το χρόνο σε αντίθεση με τον Αργεντινό επιτελικό χαφ, που θα μείνει στην Αθήνα μαζί με τους επίσης τραυματίες Μακούν και Ορμπάιθ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν τα κατάφερε, αλλά ο Λιούμπομιρ Φέισα «γλύκανε» τον πόνο του Ερνέστο Βαλβέρδε και τουλάχιστον κατάφερε να πάρει θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για το Champions League.

Ο Σέρβος μέσος κέρδισε τη μάχη με το χρόνο σε αντίθεση με τον Αργεντινό επιτελικό χαφ, που θα μείνει στην Αθήνα μαζί με τους επίσης τραυματίες Ζαν Μακούν, Πάμπλο Ορμπάιθ και Τάσο Παπάζογλου, αλλά και τους Μόνχε και Ζαραδούκα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Δασκαλάκης και Χαβίτο.

Εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα φαίνεται πως έχουν οι Μέγκιερι, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Μοδέστο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τζεμπούρ και Μιραλάς, ενώ θέση διεκδικούν οι Γέστε, Aμπντούν και Μανιάτης. Υπενθυμίζεται πως Μόνχε και Ζαραδούκας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή για το παιχνίδι στη Μασσαλία: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x