Το πρωί της Δευτέρας ο Φαμπιάν Εστογιανόφ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και το απόγευμα της ίδιας μέρας έφυγε από την Ελλάδα. Ο Ουρουγουανός άσος, ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο, υπέγραψε και πλέον είναι και τυπικά παρελθόν.
Ο Εστογιανόφ δεν έμεινε ούτε λεπτό παραπάνω στην Ελλάδα, αφού πήρε την γυναίκα του, το παιδί του και έφυγε για Μαδρίτη και από εκεί για Μοντεβιδέο, το οποίο είναι και ο τελικός προορισμός.
Όπως είπαμε η συμφωνία είχε γίνει από την περασμένη Παρασκευή, όμως την Δευτέρα έπεσαν και οι υπογραφές και το μόνο που απομένει είναι να βγει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των «κυανέρυθρων».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






