Stoiximan Super League

Επαφές, ναι, αλλά με ποιους;

Συνάντηση με μεσολαβητές, ενδεχομένως και εκπροσώπους ενδιαφερόμενων επενδυτών, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Αδαμίδης. Εξαφανισμένος ο Νίκος Νοτιάς που θα έρθει στην Αθήνα παραμονές της γενικής συνέλευσης στις 2/12. Βάργκας αντί Μπέλεκ και μετάθεση του Κάρλος στα δεξιά ετοιμάζει ο Κωστένογλου εν όψει Λεβαδειακού.

Συνάντηση με μεσολαβητές, ενδεχομένως και εκπροσώπους ενδιαφερόμενων επενδυτών, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Αδαμίδης. Η πληροφόρηση γύρω από τις επαφές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι συγκεχυμένη, με κάποιες πηγές να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα μιλήσει με Άγγλους μεσάζοντες, άλλες να εμπλέκουν εκπροσώπους εταιρειών από το Κατάρ μέχρι και την Κίνα και κάποιες να μιλούν ακόμη και για ταξίδι στο εξωτερικό για απευθείας επαφές με υποψήφιους επενδυτές.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να είναι… άφαντος, δίχως διάθεση να βάλει χρήματα στην ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έρθει στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν τη γενική συνέλευση στις 2/12 και για την ώρα δεν φαίνεται έτοιμος να προσφέρει λύση. Άλλωστε ακόμη κι αν γίνει η συνάντηση με την ομάδα του 2004 ή έστω μέρος αυτής, δεν μπορεί να περιμένει χρήματα από τους παλιούς του «συμπαίκτες» και το ρευστό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ στην παρούσα φάση.

Μόνη αλλαγή ο Βάργκας

Τις πρώτες σκέψεις του για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ έδειξε ο Νίκος Κωστένογλου. Φαίνεται πως προσανατολίζεται σε μία μόνο αλλαγή, τον Βάργκας (που επιστρέφει από τιμωρία) αντί του Μπέλεκ! Πρόθεσή του είναι να βάλει τον Κάρλος στα δεξιά της επίθεσης και τον Καφέ πίσω από τον Λυμπερόπουλο, με τον Λεονάρντο αριστερά και τους Μάκο-Βάργκας ως κεντρικά χαφ. Για την άμυνα παρά την επιστροφή του Κάλα στις προπονήσεις έδειξε να σκέφτεται τη διατήρηση της τετράδας Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς και Καράμπελας. «Να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια να βελτιωνόμαστε. Να μην υποτιμήσουμε τον Λεβαδειακό», είπε στους παίκτες του ο 41χρονος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x